Compra conjunta APEELB para conseguir descuentos del 15 al 25% !!!!

Aquí teniu tota la informació per a fer la comanda i compra conjunta de llibres i material escolar amb descomptes molt importants !!!!

Trobareu en el document Excel adjunt una pestanya per cada nivell, amb la llista de  llibres i material corresponents, i que haureu d'omplir i retornar-nos per completar la comanda.

Si us plau, llegiu antentament les següents instruccions!!!


Per a obtenir un màxim de descompte, heu de fer comanda...

  1. dels llibres de CATALÀ i CASTELLÀ amb l’Apeelb. Aquesta comanda es fa i es paga directament a l’Apeelb, donat que com a Associació de pares hem negociat descomptes del 20% al 30%. Només pels nens de CP, CE1, CE2, CM1 i CM2, donat que els més petits encara no utilitzen aquests llibres
  2. Comanda dels altres llibres i material escolar mitjançant JAIMES per a obtenir el 15% de descompte.
COM FER LES COMANDES:
  1. Obriu el fitxer xls
  2. Cliqueu a la pestanya del curs que farà el vostre fill/a:
    • A la “zona vermellosa”, ompliu les dades del nen, d’un dels pares i les dades de contacte
    • A la “zona blava”, marqueu els llibres i material que voleu comprar a Jaimes (15% de descompte pels llibres de francès i pel material escolar, 5% de descompte en els llibres de castellà, català i anglès).
    • A la “zona groga”, marqueu els llibres de català i castellà que voleu comprar amb un 20 a 30% de descompte, comprats amb l’Apeelb.
  3.  Quan tot estigui ben omplert, guardeu el document amb el NOM i COGNOM i CLASSE DE L’ALUMNE, per exemple:  MARIA SANCHEZ – CM2.xls
  4. DATA LÍMIT: La data límit per enviar-nos el document correctament omplert és el DIVENDRES 12 DE JULIOL
  5. Pagar la quota de l’APEELB de 20€ (són 20€ per família i no per nen), vàlida per tot l’any escolar 2013-14. Per això, cal fer una transferència al següent compte:
    • APEELB: BANCO POPULAR 0075 0553 10 0600164991
    • SI US PLAUindiqueu el nom del vostre fill/a a la referència o concepte de la transferència, sinó, no la podrem identificar!!!
  6. Si heu demanat els llibres de CATALÀ i CASTELLÀ a l’APEELB, afegiu a la transferència bancària l’import d’aquests llibres (el preu està detallat en l’excel de comanda).
  7. Envieu-nos el fitxer xls per email livresetmateriel@apeelb.es amb la comanda, així com la còpia del justificant de pagament (quota de l’APEELB+llibres català/castellà, en cas que els sol.liciteu).
  8. Per la comanda de la resta de llibres i material escolar, rebreu un mail de part de JAIMES, amb l’import à pagar i el seu compte bancari per fer el pagament directament a JAIMES.
  9. Si us plau, recordeu de fer els pagaments dins els terminis demanats.
  10. El DILLUNS 2 DE SETEMBRE, entre les 10h i les 15h, podreu passar per l’escola per recuperar els llibres i material comprats.

COM FER-SE MEMBRE DE L’APEELB I QUINS BENEFICIS N’OBTINDREU:

Per a poder beneficiar-se de totes aquestes reduccionsus heu de fer membres de l’APEELB, pagant 20€ (per família), vàlid pel proper curs escolar 2013-14.

El numero de compte pel pagament és: APEELB: 0075 0553 10 0600164991

Avantatges i beneficis que obtindreu com a membres de l’Apeelb:

  • Descomptes importants en la compra conjunta de llibres i material escolar.
  • Descompte del 5% a JAIMES durant tot l’any per la compra de qualsevol llibre i material
  • Participar al sistema de préstec de DVS’s
  • Descomptes del 10 al 20% en totes les activitats, casals, campus, etc. Organitzats per l’Apeelb durant les vacances escolars (Bellaterra, Mozaic, Kids&Us, etc).
  • Descomptes del 10 al 15% en el curset d’esquí organitzat per l‘Apeelb durant les vacances de febrer
Altres accions dirigides a TOTS ELS NENS i NENES i FAMÍLIES de Lesseps:
  • Informació a les famílies mitjançant mailings, newsletter i pàgina web
  • Organització de diferents activitats, com les BRADERIES o “MERCADILLOS”, i la BOURSE DES LIVRES (compra venda de llibres escolars de segona mà)
  • Participació a les diferents comissions de l’escola com la comissió CANTINE, la comissió HIGIENE i SEGURETAT, així com el CONSEIL D’ÉCOLE, on l’Apeelb representa els pares.
  • Compra a càrrec de l’Apeelb del llibre de francès dels CM2, i dels llibres d’Història i de Geografia, de CE2 (que també utilitzen a CM1 i CM2), per ajudar econòmicament a totes les famílies de Lesseps.


Així que si voleu participar, veniu a ajudar-nos!! Necessitem la vostra col•laboració!!


Si teniu algun dubte o pregunta, si us plau contacteu-nos a livresetmateriel@apeelb.es

Entradas populares de este blog

Eixample respira: nueva manifestacion el 12 de marzo

MÁS COMUNICACIÓN ENTRE LA APEELB Y LAS FAMILIAS. ¿Cómo lo hemos hecho?